Versturen

In scene gezet.

Wij fotograferen uw bedrijf, precies zoals u hem aan de wereld wilt presenteren. Door onze eerste klas hoogopgeleide fotografen, ontstaan er beelden met een hoge kwaliteit voor verschillende gelegenheden.Personeel foto's zeggen veel meer dan een bedrijfslogo of een slogan, en kan zo bijdragen aan een duurzame stijging in waarde, van de identiteit van uw bedrijf.

Met name de presentatie van werksituaties is een zeer belangrijk punt in de externe en interne communicatie van een bedrijf.

 

Overtuigd? Vraag nu de offerte aan.

Werknemer fotografie tijdens hun werkproces.

Reclame Fotografie

Wij creëren hoogwaardige, professionele foto's van medewerkers op locatie in de directe werkomgeving, zoals in kantoren of werkplaatsen. Door medewerkers te fotograferen in de alledaagse situaties en belangrijke werkzaamheden, krijgen uw klanten inzicht in uw processen en dit creëert transparantie. Onze hoog opgeleide fotografen creëren hoge kwaliteit foto's die er natuurlijk uitzien en dragen bij aan een stijging van de waarde van uw bedrijf.

In detail.

Reclame Fotografie
We fotograferen op speciaal verzoek details die een belangrijke rol spelen in uw bedrijf. Ons mobiele team gaat op locatie en licht alles goed uit. Ze fotograferen vanuit verschillende perspectieven om een geweldige presentatie te garanderen.

Binnen- & Buitenbeelden.

Reclame Fotografie

Wij bieden kwaliteit en unieke foto's van uw fabrieksgebouwen en uw bedrijfspand.Geef uw klanten een doorslaggevend blik achter de schermen. Zelfs close-ups van de werkomgeving en van het gebouw kunnen zeer interessant zijn en een speciaal effect bereiken.

Reclame Fotografie

Basis Pakket voor €399

  • Duur: 2 uur
  • Incl. Af- en opbouw
  • Live View: Bekijk het resultaat van het beeld gelijk op de laptop
  • Selectie: Selectie van de foto's in PDF Gallery
  • Beeldbewerking: Kleuraanpassing, bijsnijden en kleine beeldbewerking
  • Het verstrekken Foto: Downloaden van onze server of op DVD
  • Licenties: rechten voor commercieel gebruik zonder beperkingen

Reiskosten
Berekenen we met €0,50 per km en €15 per uur.

Bij te boeken
€200/u Fotografie
€100/u Beeldbewerking

Zo werkt het.

1.

Offerte aanvragen

Op basis van uw wensen en eisen bieden wij u een individueel aanbod, die u zal overtuigen. Onze voorkeur gaat uit naar een persoonlijke gesprek met u, zodat we precies begrijpen wat u zou willen en wij u het beste kunnen bieden en un een passende oplossing kunnen geven voor de realisatie van uw fotoproject. Mocht u niet tevreden zijn, neem dan contact op met ons serviceteam op elk gewenst moment zodat we ons onmiddellijk kunnen verbeteringen. Offerte aanvragen.

2.

Afspraak maken

Die Terminabsprache klären wir mit Ihnen telefonisch. Mit unseren aktuell drei Business-Standorten in Bochum, Frankfurt und Stuttgart und mehr als 200 festangestellten Fotografen können wir Ihren Termin flexibel und kurzfristig realisieren.

3.

Das Fotoshooting

De offerte verduidelijken we in een telefonisch gesprek. Met onze drie bestaande vestigingen in Amstelveen, Rotterdan en Maastricht en meer dan 200 vaste medewerkers als fotograaf, kunnen we je datum snel en flexibel realiseren.

4.

Na de shoot

Na de fotoshoot, zullen wij u de foto's sturen via een online-overdracht. Dit kan ook via een online platform, waar bij u graag over willen informeren, of via een door u gekozen server. Natuurlijk benoemen wij de foto’s naar wens, zodat u het overzicht van de foto’s kan behouden.

Prijzen & Voorwaarden

Reclame Fotografie

Offerte aanvragen.

Neem gerust contact op voor een gratis informatiegesprek. Graag stellen wij een toegepaste offerte voor u samen, zodat u alleen voor die dingen betaald die u ook echt nodig heeft.
Offerte aanvragen.

Bram Bosson
Tel.: 085-4844030

Ma.- Vr. van 10:00-17:00 uur