Versturen

Gasten zijn dol op highlights.

Onze fotoacties zijn een highlight voor jullie event. Afhankelijk van uw wensen stellen wij een mobiele fotoset samen, die op het event wordt opgebouwd. Gala met rode loper of een knallende party, met gave achtergronden en accessoires garanderen wij veel plezier en unieke foto’s als herinnering. Alle foto’s kunnen wij direct afdrukken, zo kan iedere gast, bezoeker of medewerker zijn lievelingsfoto meenemen als herinnering aan uw evenement.

Achtergronden op maat.

Live Fotoshooting

Ons team fotografeert u en uw gasten zowel bij onze mobiele studio als op andere locaties op het event zoals de entree. Bij de mobiele studio kunnen zij de foto’s direct bekijken en meenemen, als afdruk of digitaal op CD. Iedere gast kan de foto’s ook achteraf online bestellen.

Flexible Events.

Live Fotoshooting

De fotografen kunnen zowel met de nieuwste studiobelichting in de mobiele studio werken als ook op verschillende locaties op het event. Alle foto’s kunnen wij de gasten als afdruk of digitale file mee naar huis geven. Het nabestellen van foto’s online kan achteraf ook.

Promotie
Fotoshoot

Live Fotoshooting

Organiseert u in uw winkelcentrum verschillende acties zoals voor pasen of met kerst? Wij ondersteunen jullie met jarenlange ervaring en een pop-up studio op locatie. Binnen enkele seconden worden foto’s afgedrukt of digitaal beschikbaar gesteld. Wij verheugen ons op de samenwerking.

Zo werkt het

1.

Offerte aanvragen

Als u een aanvraag voor een live fotoshoot hebt, kunnen wij telefonisch of per e-mail contact met u opnemen. Samen bespreken we de details, zodat we optimale uitvoering van het project kunnen garanderen. Op basis van uw wensen en vereisten stellen wij een individueel aanbod voor u samen, dat u zal overtuigen.

Aanvragen

2.

Planning van de fotoset

Samen met u maken wij de plannen voor de individuele fotoset, toegepast van het thema van uw event. Wij laten achtergronden voor u maken of gebruiken een greenscreen om de gasten in hele bijzondere omgevingen te situeren. Ook kunnen we werken met verschillende rekwisieten, zo wordt de set precies zo als u het had voorgesteld.

3.

De fotoshoot

Op de set worden de gasten met professionele camera- en belichtingstechnieken vastgelegd. De foto’s kunnen direct bekeken en geselecteerd worden. Op wens voorzien wij de foto’s van uw logo. Op de fotoset drukken wij de foto’s af voor de gasten. Zo kan iedereen een herinnering mee naar huis nemen.

4.

Na het event

Na afloop van de live shoot sturen wij u de foto’s via online-transfer. Uiteraard kunnen wij de files ook op DVD of via onze online server beschikbaar stellen.

Live Fotoshooting

Basis pakket voor €399

 • Duur: 2 uur
 • Inclusief op- en afbouw
 • Live-bekijken: de foto’s kunnen direct op de laptop worden bekeken
 • Beeldoptimalisering; aanpassen van de kleuren, uitsneden en kleine beeldcorrecties
 • Beschikbaar stellen van de foto’s: download via onze server of op DVD
 • Gebruikstoestemming: Commerciële gebruikstoestemming zonder beperkingen

Reiskosten
Berekenen wij als €0,50 per km en €15 per uur.

Materiaalkosten
Afdruk op 10x15 cm €0,75
Afdruk op 15x20 cm €0,99
Afdruk op 20x30 cm €1,45

Extra bij te boeken
€ 200 /u fotografie
€ 50 /u afdrukservice
€ 50 /u 2e fotograaf

Add-On

Branding
Maak de live fotoshoot onvergetelijk en voorzie de foto’s, frames of hoesjes van uw logo of design. Onze graphic designers helpen u graag bij het maken van de layout. Deze unieke presentatie van de foto’s maar het gegarandeerd onvergetelijk. 

Rekwisieten
Grappige accessories, barokmeubels of opblaasbare chesterfield banken. Wij stellen verschillende rekwisieten beschikbaar voor de live-fotoshoot. Naar wens kunnen wij uw unieke fotoset natuurlijk ook met door u gekozen meubels of passende accessoires upgraden.

WIFI
Wilt u tijdens de live-fotoshoot draadloos op afstand foto’s doorsturen of streamen op een groot scherm? Onze WIFI-module is de perfect add-on voor op een beurs.

Online gallery
Stel de foto’s direct na de shoot ter beschikken voor klanten, bezoekers en medewerkers. Wij stellen op onze website een met wachtwoord beschermde galerij samen waarop de foto’s bekeken en gedownload kunnen worden.

Fotopresentatie
Wilt u de foto’s op locatie afdrukken en stijlvol presenteren? Onze moderne magneetwand bieden die mogelijkheid. De afdrukken op de door u gekozen grootte worden met kleine magneten aan de wanden bevestigd. Of u nu 100 of 1000 foto’s wilt tentoonstellen, alles kan met deze flexibele wanden.

Prijzen & Voorwaarden

Live Fotoshooting

Offerte aanvragen.

Neem gerust contact op voor een gratis informatiegesprek. Graag stellen wij een toegepaste offerte voor u samen, zodat u alleen voor die dingen betaald die u ook echt nodig heeft.
Offerte aanvragen.

Bram Bosson
Tel.: 085-4844030

Ma.- Vr. van 10:00-17:00 uur