Versturen

Capture moments.

Wij maken jouw grote dag tot een onvergetelijk beleving. Eindelijk is het zover, de lange weg ligt achter je en je hebt je diploma op zak. Tijd voor een feestje! Zodat de mooiste momenten van het gala niet verloren gaan, leggen wij de herinnering voor altijd fotografisch vast. Bij de entree, de diplomauitreiking of onze mobiele pop-up studio: wij bieden karakteristieke foto’s waar je met plezier naar terug kijkt.

Entree foto’s

Gala & Feest Fotografie

Onze fotografen begeleiden jullie grote dag vanaf het begin. Het moment dat de gasten jullie voor het eerst in de avondkleding zien zorgt sowieso voor mooie foto’s. Na jullie gala kunnen de foto’s in onze online galerij worden bekeken en besteld.

Diplomauitreiking

Gala & Feest Fotografie

Het moment is daar! Eindelijk krijg jij het diploma overhandigd waar je zo hard voor hebt gewerkt. Ook dit moment leggen wij graag voor je vast. Onze fotograferen documenteren zowel de sprekers als de afgestudeerden.

Pop-up fotostudio

Gala & Feest Fotografie

Met onze mobiele fotoset heb je de mogelijkheid een mooie foto met de hele familie te maken of met je vrienden op de foto te gaan. De nieuwste belichtings- en fototechnieken en uiteraard professioneel opgeleide fotografen garanderen perfecte foto’s. Het is ook mogelijk ze direct als afdruk of op CD mee naar huis te nemen.

Zo werkt het

1.

De aanvraag

Wanneer je ons voor het eindejaars-gala wilt boeken, kun je ons ten allen tijde telefonisch of per e-mail contacteren. Wij gaan direct aan de slag om de aanvraag uit te werken en vast te leggen. Na een uitgebreid adviesgesprek maken wij binnen 48 uur een individuele offerte voor jullie. Offerte aanvragen

2.

De voordelen

Vanaf 100 afstudeerders bieden wij de mogelijkheid om kosteloos langs te komen. In dit geval hoeven wij niet van tevoren een prijs met je te bespreken. Wij zullen de gemaakte foto’s dan op locatie aan de afstudeerders en gasten verkopen. Op die manier kunnen ook organisaties met een budget een professionele fotograaf inhuren. Wij adviseren u over de mogelijkheden en vinden samen een passende oplossing.

3.

De fotoshoot

Onze opgeleide fotografen begeleiden jullie galabal van begin tot einde en maken ook bij de diplomauitreiking de mooiste foto’s. In de pop-up studio kan iedereen in de loop van het feest met familie en vrienden een professionele foto laten maken. De gemaakte foto’s kunnen op een scherm worden bekeken en de gekozen foto’s worden direct afgedrukt en op CD gebrand.

4.

Na het feest

Wij laden aansluitend de foto’s in een online galerie die met wachtwoord beschermd is. Hier kunnen de foto’s flexibel worden nabesteld. Mocht u hebben gekozen voor onze offerte of verkoop op locatie, is een gratis download van de beelden reeds inbegrepen. Uiteraard ontvangt u de complete gebruiksrechten van de foto’s.

Gala & Feest Fotografie

Basis pakket voor €399

  • Duur: 2 uur
  • Inclusief op- en afbouw
  • Groot evenement: vanaf 100 afstudeerders bieden wij u de mogelijkheid kosteloos te komen en de foto’s op locatie voor faire prijzen te verkopen.
  • Live-bekijken: de foto’s kunnen direct op de laptop worden bekeken
  • Beeldoptimalisering; aanpassen van de kleuren, uitsneden en kleine beeldcorrecties
  • Beschikbaar stellen van de foto’s: download via onze server of op DVD
  • Gebruikstoestemming: Commerciële gebruikstoestemming zonder beperkingen

Reiskosten
Berekenen wij als €0,50 per km en €15 per uur.

Extra bij te boeken

€200/u fotografie
€100/u beeldbewerking
€50/u afdrukservice

Prijzen & Voorwaarden

Gala & Feest Fotografie

Offerte aanvragen.

Neem gerust contact op voor een gratis informatiegesprek. Graag stellen wij een toegepaste offerte voor u samen, zodat u alleen voor die dingen betaald die u ook echt nodig heeft.
Offerte aanvragen.

Bram Bosson
Tel.: 085-4844030

Ma.- Vr. van 10:00-17:00 uur