Versturen

Op het juiste moment klikken.

Event & Reportage

Bij ons is het nooit saai. Heeft u een jubileum of een groot bedrijfsevenement, waar mooie foto’s als herinnering of voor de pers van gemaakt moeten worden? Dan zit u bij ons goed. Wij documenteren uw event. Met hoogwaardige fotografische apparatuur is eventfotografie zowel indoor als outdoor geen probleem. 

Onze fotografen leggen de gasten in verschillende situaties vast gedurende het event. Iedere gast kan achteraf probleemloos foto’s online nabestellen.

Event & Reportage

Basis pakket
voor € 399

  • Duur: 2 uur
  • Beeldoptimalisering; aanpassen van de kleuren, uitsneden en kleine beeldcorrecties
  • Beschikbaar stellen van de foto’s; download via onze server of op DVD
  • Gebruikstoestemming: Commerciële gebruikstoestemming zonder beperkingen

Reiskosten
Berekenen wij als €0,50 per km en €15,- per uur.

Extra bij te boeken
€ 200 / uur fotoshoot
€ 100 / uur beeldbewerking

Zo werkt het

1.

Offerte aanvragen

Als u een aanvraag voor een speciaal evenement hebt, kunnen wij telefonisch of per e-mail contact met u opnemen. Samen bespreken we de details, zodat we optimale uitvoering van het project kunnen garanderen. Op basis van uw wensen en vereisten stellen wij een individueel aanbod voor u samen, dat u zal overtuigen.
Aanvragen.


 

2.

De fotoshoot

Onze professionele fotografen begeleiden uw event vanaf het begin en leggen de belangrijkste impressies en momenten voor u en uw gasten vast. Ze zorgen ervoor dat ze steeds op de juiste momenten op de juiste locaties zijn. Door foto’s met veel variatie ontstaat er een omvangrijke weergave van de gebeurtenis.

3.

Na het event

Na afloop van het event doorlopen wij de foto’s en passen uitgebreiden nabewerking toe om de beelden te optimaliseren. De genummerde en afgeronde foto’s stellen wij in korte tijd ter vervoeging of DVD of te downloaden via onze online gallery met wachtwoord. Uiteraard dragen wij hierbij de volledige gebruiksrechten van de foto’s aan u over

4.

We love photos.

Houdt u ook van foto’s? Contacteer ons gerust na het event, als u nog meer retouche wenst of als u niet tevreden bent met onze dienst. Dit betekend de PictureLove Guarantee voor u.

Prijzen & Voorwaarden

Event & Reportage

Offerte aanvragen.

Neem gerust contact op voor een gratis informatiegesprek. Graag stellen wij een toegepaste offerte voor u samen, zodat u alleen voor die dingen betaald die u ook echt nodig heeft.
Offerte aanvragen.

Bram Bosson
Tel.: 085-4844030

Ma.- Vr. van 10:00-17:00 uur